+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

  Click here to go to the first Atlas Reactor Team post in this thread.   Thread: Waypoint issues

  1. #1

    Arrow Waypoint issues

    I'm not 100% certain this is a bug but often I try and use Waypoints (Shift+ RMB) they seem to behave inconsistently. It seems doubly bad if moving further distance (for example when I don't attack.)

    It does seem that somehow the computer generated pathing overrides the waypoints. Is this a setting issue, an operator malfunction or bug?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    313
    Sounds like your shift+rmb is set to "new path". In this mode, you add new waypoints by just rmb clicking again. (I play this way, fwiw)

  3. #3
    no I checked that and it's not working. I try just single click of RMB and Shift RMB and neither works consistently

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    313
    Are you aware that turn 1 is special?

  5. #5
    Yeah (unless there's something else about Turn 1) but this is something that happens inconsistently throughout a match

  6.   This is the last Atlas Reactor Team post in this thread.   #6
    Hey Riff! Any chance you could provide a recording of this issue? I recognize that might be difficult since it's inconsistent, but it would really help!
    Need help? Contact our Customer Support team here!

    Trion Worlds Support Center
    @TrionHelp
    facebook.com/TrionHelp

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts