PDA

View Full Version : I cant Start Game (Cant Connect To Lobby)



Travdrag
06-03-2016, 06:03 PM
When I try and play the game It says cant connect to lobby my name is Travdrag#8204 can you check my account? Im using Windows 7 (Ethernet)

otumunga
06-03-2016, 06:09 PM
i cant connect either atm.

Arkade
06-03-2016, 06:27 PM
They brought the game down for a patch, but I would have expected it to be back up by now.